Jeg er overveldet

Et av målene med denne kampanjen var at den videoen som er et positivt budskap skulle nå lengre enn den parodien som var negativt ladet. Det har den gjort, på ett døgn! Bloggen min hadde rekordmange lesere i går. Jeg har ikke hatt så mange lesere noen sinne i min 7-års bloggkarriere, og det gjør meg glad at det er på grunn av et godt budskap. I tillegg var mitt største ønske, netopp det dere kan lese under. Det har truffet noen. Jeg har plukket ut to kommentarer som viser at vi har nådd noen: Jeg fikk mail fra Unge Høyre i går. De ville poste videoen på sin FB-side. Det var så klart i orden. I dag kommer Dagbladet.no også til å poste videoen. Det betyr veldig masse å se at alt vi gjorde, ikke var forgjeves.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *