Welcome, haters?

Jeg bøyer meg i støvet. Har slitt litt med angst og sånn i forhold til at tiden går fort og at jeg blir eldre, men nå føler jeg meg plutselig ung. Så lite som skal til altså. Tenk at en liten, naiv rosablogger skulle bidra med så mye underholdning på ett døgn. Imponerende. Det må være slitsomt å sitte oppreist og taste på tastaturet når tyngdekraften i frontpartiet jobber i mot deg. Det vet jeg jo alt om. Jeg står i respekt for at du dedikerte den treningsøkten til meg! Jeg satt opptatt i går kveld da det suste inn med sms, kommentarer på blogg, FB og det som er. Etter det supre innlegget til Sophie på sin blogg fikk jeg en telefon fra Nettavisen som har skrevet en egen sak hvor hun har uttalt seg ytterligere. Jeg hadde ikke tid til å besvare dette ved nåværende tidspunkt. Dessuten skal jeg vel ikke unnskylde meg for å ytre mine personlige meninger om foto? I anledning dette vil jeg hedre noen av de flotte kommentarene jeg har mottat det siste døgnet: 1. Jeg syntes du virket som en oppegående person, men det blir så barnslig å rakke ned på den måten du gjør. Så jeg skal synke litt ned på ditt nivå, og si at du ikke burde slenge så mye shit om andre – for de bildene av deg.. Det var kanskje discovery som skulle ha flodhest closeup? Min kommentar: Vel, tusen takk. Jeg liker faktisk ordet Hippo. Kanskje det kan bli mitt nye nicknavn. I tillegg synes jeg at flodhestene i Madagakar-filmene er utrolig flotte og formfulle! 2. Skjerp deg a. At Sophie så bedre ut på FHL forsiden sier jo seg selv, hun er mye penere og finere kropp enn deg. Hva kan du stille opp med? NOTHING. Dessuten er det jævla umodent at deg å være sjalu på en 18 år gammel jente, sier litt om hvor voksen du er i hue. Innse det, du er gammel, og Sophie er så mye bedre enn deg på alle områder. Gå heller hjem å forbred deg på rollen som bestemor ;- ) Min kommentar: Jeg har desverre ikke sett forsiden hennes på FHL, jeg har heller ikke hørt noe om det magasinet. Men FHM-bildene var jeg ikke særlig imponert over når det kommer til coveret. Som fotograf, vel og merke. Kan vel stå innenfor det siden samme fotograf tok mine bilder. Jeg legger ved et bilde over og påstar at jeg holder meg bra til å nærme meg bestemorsalder. Med alt det kjøttet på kroppen har jeg mer enn NOTHING å stille opp med ser det ut til. 3. Gud så modent gjort av deg å slenge drit om Sophie Elise og stå der ved siden av henne å smile som den falske kjerringen. Modig ville vært å slenge dritt rett i ansiktet, så jeg tar ikke i mot medaljen.  4. En voksen kvinne som rakker ned på en 18 år gammel jente er ikke greit.. Min kommentar: Jeg opplever litt uenighet på om jeg er voksen eller ikke nå altså. Men OK, så er jeg voksen også. Men takk til dere som har brukt tid på å kommentere. Jeg har poppet opp på blogglisten, det ansees vel som bra for småtroll. Kanskje denne søte jenta skal slutte å skrive om meg så jeg ikke spretter opp til toppen på lista, det ville jo vært en skam. Til dere som slenger dritt til andre på nett: Jeg bare lurer på hva du er lei deg for og hvem som har såret deg. For ting som dette under, er faktisk litt trist. Jeg skjønner at det kan være tungt å bli oversett. Her får du i alle fall en god dose fra mange voksne mennesker. Jeg er jo gammal, så leserne mine er vel også det. Håper du føler deg bedre og at du virkelig ikke skriver sånt til alle. Jeg synes faktisk synd på deg, det er det ikke alle som gjør. Dette er dialogen som foregikk under et av mine Instagram-bilder i går: Og til dere som er meg enig, del gjerne innlegget mitt så jeg kan møte flere haters, de er så underholdende.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *