Blodskamp i Cambridge

Hva mener du om denne sporten? At to mennesker blir satt i et bur for å skade hverandre? Det krever mye selvdisiplin i forhold til trening å klare å gå inn i noe som dette, og man blir jo skadet. Mixed martial arts (MMA) er en fullkontakt kampsport som tillater bruk av både slag og grapplingteknikker, stående og på bakken, fra en rekke andre kampsporter. På det første bildet ser du utøver Aron Jahnsen som får hjelp til å teipe nevene av John Olav Einemo. Einemo er en av få norske utøvere som har gått kamper i UFC. Her er han med Novus Adecamy, klubben jeg fulgte, som støttespiller og mentor. Husker du kanskje at jeg reiste ned til Cambridge i mai for å gjøre en sak om MMA? Etter en helt syk reise kom jeg til slutt frem og fikk dokumentert kampen. Akkurat nå kan du kjøpe =Oslo på hos gateselgerne som går rundt i byen og selger dem. Det er rusmisbrukere som selger bladene og de får halvparten av inntekten til seg selv. Vil du se flere av bildene fra turen? Se på facebooksiden min for foto. Fortell meg gjerne hva du synes om denne sporten og del/lik innlegget.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *