Vinn en iPad

Det er altfor lenge siden jeg har hatt skikkelige konkurranser. Jeg vet jo at mødre, spesielt, elsker konkurranser. Du trenger bare å teste Pickatale som jeg tidligere har skrevet om! Du blir da med i trekningen av en iPad. Trekningen vil bli gjort på mandag. For å være med i konkurransen må man bruke koden ‘anettemarie’ for å få ett lodd, liker man pickatale Norge på Facebook får man ett ekstra «lodd». Målgruppen til Pickatale er barn mellom 0 og 8 år. I biblioteket vil man finne både de kjente og kjære klassikerne i tillegg til flere nye barnebøker. Man kan velge om man ønsker å lese boken selv, få den lest for seg, eller en kombinasjon av de to. I flere av bøkene er det kjente stemmer som Nils Ole Oftebro og Mari Maurstad som leser. Klikk deg inn her for å lese mer eller bestille appen! Lik gjerne innlegget om du liker konkurranser. Har du ikke barn selv? Del innlegget med noen som har det? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *