Vil du og en venn bli med oss på premierefest?

 Her er reklamefilmen som nå surrer på TV2 Bliss for hver TV-pause kanalen har. Det er mindre enn to uker til premieren vises. En helt vanlig søndag kveld 29. september klokken 20.00. Jeg gruer meg. Jeg gleder meg litt. Jeg gruer meg mest. Vi skal som de fleste program ha en eksklusiv førpremiere. Dette blir en fest med oss jentene, våre nærmeste venner, litt familie, en del kjendistryner og kanskje du og en venn? Vi jentene har ikke fått se noe selv, og er like spente som resten, om ikke mer. Foto: Fredrik Arff Festen er i Oslo den 26. september. Jeg gir bort to inngangsbilletter til en heldig. Alt du trenger å gjøre er å skrive hva du forventer av Tigerstaden Sesong 2 i kommentarfeltet. Jeg kontakter vinneren i løpet av helgen, slik at du kan planlegge hvis du skulle bo langt unna. Husk at dere kan følge oss på Instagram også: @tigerstaden2 Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *