Promofotografering for Tigerstaden Sesong 2

Jeg er veldig happy med kjolevalget vi falt på. Tanker var først at alle skulle ha blafrende kjoler siden vi står med vind i håret, men produsenten var enig med meg og Mari i at denne kjolen kledde meg. Kjolen er fra Kouture, som ligger på Arkaden i Karl Johan. Mari, Carina og meg. Vi manglet en jente på sett i dag, som dere sikkert ser. Men vi har i alle fall fått ferdig vår del av fotograferingen, så får vår lille Meister tatt sin del når hun kommer hjem fra Danmark. De tar uansett bilde av en og en, som de retusjerer sammen. Jeg gleder meg til å se resultatet. Bildene kommer til å bli brukt mye før premieren. God natt og sov godt, kjære deg hvem enn du er.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *