Barnebøker på iPad til barna

Jeg har fått gleden av å teste Pickatale. Jeg vet ikke med dere, men datteren min får se tegnefilm på mobilen min om hun absolutt ikke er trøtt nok til å sove. Man kan jo ikke tvinge noen til å være trøtt. Ellers er det en stor glede når vi sitter i bilen. Spesielt bilkø. Det er null nytt å se ut vinduet og ungen blir raskt utålmodig. For å ikke snakke om at hun blir lei av mine tusen forsøk på å synge Mikkel Rev med mere. Jeg ønsker jo helst å lese bøker, men det er ikke alltid at man har like god tid til å bli sittende. Ikke når man har lest igjennom en bok to ganger på rad. Målgruppen til Pickatale er barn mellom 0 og 8 år. I biblioteket vil man finne både de kjente og kjære klassikerne i tillegg til flere nye bøker. Man kan velge om man ønsker å lese boken selv, få den lest for seg, eller en kombinasjon av de to. I flere av bøkene er det kjente stemmer som Nils Ole Oftebro og Mari Maurstad som leser. Pickatale er en app som du abbonerer på. Det er to nye barnebøker som lanseres hver uke og de finnes på norsk og engelsk. For 49 kroner per måned (du får den første måneden for 1,- nå) får alle medlemmer tilgang til over hundre barnebøker på både norsk og engelsk. Etter hvert vil disse bøkene også være tilgjengelig på flere andre språk. I tillegg til å øke barns leselyst, håper Pickatale at det vil hjelpe barn til å lære korrekt uttale av ord på både norsk og engelsk. Bøkene har også en pekefunksjon som gjør at barnet kan trykke på forskjellige bilder i bøkene og få vite hva disse tingene er. Klikk deg inn her for å lese mer eller bestille appen! Jentungen kommer hjem på mandag og jeg gleder meg virkelig til å vise dette frem til henne! annonse

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *