Mamma er min

Hallo, folkens. På tide med et innlegg fra den kuleste i huset. Det er så deilig å være i Oslo nå. Jeg har fri fra barnehagen og mamma er bare min. Hun legger bort mobilen og hun jobber ikke på dagen når jeg ser det. Det er så rått det. Når jeg ikke har barnehage er jeg helt sjef. Det er kjempelett å gi de voksne dårlig samvittighet om de ikke gir meg nok oppmerksomhet. I tillegg er det helt rått hvor gavmilde de blir. Altså, is liksom, det er mellomnavnet mitt. I går var vi på shopping. Jeg, mamma og Pippi. Ja, jeg er glad i Pippi. Vi tok bussen så tidlig at butikkene ikke hadde åpnet i Bogstadveien. Heldigvis har tante Spezy jobben sin der. Jeg og mamma gikk dit. Jeg hadde allerede klaget en gang til mamma, neglene mine var ikke like fine som hennes. Spezy fikset det i en fei, nå er neglene mine rosa, akkurat som resten av det jeg liker. Etter at jeg fikk neglelakk ble jeg utålmodig. Det beste trikset for å få de voksne til å reagere er å ta på alt. Så jeg plukket på masse produkter og laget litt leven. Funka som bare det! Vi måtte handle litt nødvendige ting siden Skybert (igjen!!!) har vært og stjålet fra meg. Etter at vi hadde shoppet hårstrikk, hårbånd, hårkliper og lipsyl, ble det en pause. Vi gikk på ‘The Broker’. Jeg spiste laks til lunsj, det elsker jeg. Damen som jobbet der ble forelsket i meg, slik som alle andre voksne damer har en tendens til å bli. Jeg fikk tegneblokk og fargestifter slik at jeg slapp å gå på veggen. Mamma tok et bilde av seg selv (sjokk!), vet ikke hvem hun sendte det til. Jeg gjorde litt apegøyer for mamma på vei hjem. Da ler hun og drar opp kameraet på millisekunder. Helt rått altså, føler meg som en popstjerne. Stakkar familie og venner, de blir jo helt nedsendt av bilder med meg. De digger meg uansett da. På kvelden sa jeg at jeg skulle være snill og sove alene. Jeg løy. Mamma tok dette bildet for å illustrere at hun var opptatt med legging, så sendte hun det til noen. Det er litt moro når vi ser oss selv i telefonen og tuller. To timer senere tok mamma dette bildet for å illustrere at jeg fremdeles ikke hadde sovnet. Etter at dette bildet ble tatt klarte jeg å være så våken at jeg fikk stå opp igjen og se en film på stua. Jeg så på den nye Peter Pan-filmen min. Etter det sovnet jeg heller ikke og mamma måtte lage mat til meg en gang til. Jeg rocker! Det er rekord. Jeg var våken til 22.30! Mamma var sånn passe grønn i ansiktet til slutt. Men hør nå, dette er det beste: I morges sto jeg opp 06.30! Da hadde ansiktet til mamma blitt mer blått enn grønt faktisk!  Dritkult å ha mamma for meg selv. Heeeeeeele dagen! God natt. Tina.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *