Opplev Street Workout og Alejandro Fuentes i Fredrikstad

Til helgen kommer en neve med verdens peneste kropper til å være foran dine øyne. Om du vil. Om du kan. Det er i Fredrikstad det skjer! AFPT har fått den store æren av å arrangere Verdensmesterskapet i Street Workout. Gatetrening, som det på godt norsk heter. De sterkeste utøverne i hele verden innenfor denne sporten skal altså være i Fredrikstad. Utgangspunktet i treningsformen som kalles Street Workout, eller calisthenics er en blanding av akrobatikk, total kroppsbeherskelse og ekstrem styrke. De mest populære øvelsene er Pull-ups, Chin-ups, Push-ups, Dips, Muscle-Ups, Sit-Ups og Crunches. Det handler altså om å trene med sin egen kroppsvekt. Ta en titt på denne videoen for ekspempel: Om du ikke ønsker å dra for å se på de fantastiske utøverne, kanskje du finner det mer interessant å møte Alejandro Fuentes? Jeg lodder ut en VIP-billett til VIP-middagen på lørdag hvor han skal spille. Jeg møtte Alejandro i helgen selv, da han var gjest og spilte i bryllupet jeg og fikk være med å oppleve. Fantastisk kar som varmer rommet og menneskene rundt seg med stemmen sin.

Bruk cuponcode  AMA29 når du melder jeg på, de trekker en av de som bruker denne til å få en gratis plass på VIP-middagen på lørdag hvor Alejandro spiller. Dette er inkludert afterparty i Topbaren på hotellet, der spiller DJ John Moss. Meld deg på her:  streetworkout.afpt.no
Koden kan også brukes på workshop og/eller foredrag fredag. Se her:
Jeg lodder i tillegg ut en time personlig workshop med en av deltagerne som skal konkurrere! Det er kult!
Her er siste artikkel på  iform.no. Ta en titt;

http://www.iform.no/pub/art.php?id=2869#.UcihIIXHla8

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *