Roadtrip fra Los Angeles til Las Vegas

Her kan dere se hele gjengen jeg reiste med. I hjertet er Linni, Mari, meg og Carina. Dette ble en biltur jeg aldri i livet kommer til å glemme. Etter å ha hatt et lengre stopp i ørkenen for å rigge opp kameraer inne i vår bil ble det litt vel varmt i toppen. Jeg fikk blant annet solstikk om ikke annet et godt stykke videre da vi satt i bilen. Jeg har aldri mistet kontrollen over kroppen min på den måten og ble redd. Et øyeblikk trodde jeg at jeg holdt på å dø. Å se ansiktet på de andre jentene som også ble redde hjalp ikke. Vi måtte svinge av veien og roe meg ned. Alt gikk jo bra til slutt, men hva som skjedde har jeg ingen aning om. TV er heldige som hadde kameraene rullende under episoden, men for min del var dette den største bi-smaken jeg kunne fått på reality-TV. Har man signert på å være med, så får man smake sin egen medisin. Jeg gruer meg til det sendes, men jeg skal så klart få se det selv først så jeg ikke får et nytt anfall når jeg ser det. Man skal lære mye her i livet. Tok litt bilder mens vi hadde stoppet vårt. Ørkenen er interessant. Visste du at Las Vegas ligger midt i en ørken? Det er litt morsomt å se, spesielt om du kommer med fly slik jeg gjorde sist gang. Midt i en ørken er det mer blinkende lys enn du noen gang har sett. Over ser du Leif, han er den ene kameramannen vår. Vi reiser med et crew på tre mann. To kameramenn og produsenten. God gutter som vil oss kun det beste. Middag på rommet.

Lille jenta mi på Facetime!

Å snakke med den lille på denne måten er veldig hyggelig, men fy så vondt det gjør. Begynte å gråte med en gang jeg så på henne. Pedikyr på Wynn Spa. Jentene klar for utgang. Stuen på suiten vår. Linni og meg på oppdrag. Babe i gangen? Kosekose. Ved poolen på Wynn. Utsikt fra senga. Vant på ruletten. Og dette hotellet bodde vi på. Sinnsykt. Det er beyond alt. Vi hadde den største suiten jeg noen gang har sett og det var vanskelig å gi slipp på kåken da vi skulle reise. Steve Wynn. Det er navnet på han som har skapt ganske så store deler av Las Vegas. Jeg og Linni spiste taco ute den siste dagen. Det ble mat og shopping fra 12-18 etter at vi hadde sjekket ut av hotellet men fremdeles hadde tid til overs. Og her er det vakreste jeg har kjøpt meg. Som mange vet er jeg stor fan av Michael Kors. Jeg kjøpte meg to vesker og to par sko denne gangen. Jeg vet det varer lenger enn alt annet som jeg har uansett 🙂 Under er to plagg fra Forever 21. Det er også en butikk man kan gå timesvis i. Flaks for meg at jeg blir raskt lei av å prøve klær da! Så var det over for denne gang, men jeg skal raskt tilbake. Akkurat nå er Norge fjernt og det eneste som holder meg her er datteren min. Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg bodd i statene, med henne. Jeg fikk liksom livsgnisten tilbake. Deilig følelse. Nå skal jeg vaske litt klær, så skal jeg løpe å hente jenta i barnehagen. Det er ei lita ei som savner mamma fælt nå. Flaks at jeg har kjøpt med masse prinsesse-greier som hun ønsket seg. Det gjør litt opp for å ha vært borte, stygt å si det, men sant.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *