Vinn produkter fra Libero!

Når dette innlegget publiseres sitter jeg på flyet til Los Angeles. Jeg tenkte det var en fin tid hvor mine lesere kunne få bryne seg på en konkurranse enn så lenge. Da jeg gikk gravid meldte jeg meg på alt som fantes av konkurranser og klubber, i dag sitter jeg faktisk igjen med en god del stæsj som har vært til nytte! Om du ikke er gravid selv kan du sikkert delta for noen andre eller vise konkurransen en gravid venninne, eller en småbarnsmor/far du er glad i.  I forbindelse med denne konkurransen har jeg sett på gamle bilder for å mimre. Sjekk jenta mi. Nydelige jenta før hun hadde fått noe hår på hodet stakkars, det tok litt tid det. I denne konkurransen ønsker Libero å gi mødre og fedre fokus på øyeblikkene under bleieskift. Jeg synes at det er viktig å skape fine stunder på stellebordet. Omtrent 4500 ganger skifter du bleie på barnet, det er mange ganger. Tenk om vi skal stresse med barnet alle de gangene? Jeg husker mange øyeblikk på stellebordet, for ikke å snakke om alle bildene jeg tok av henne der. For å ikke tenke på frykten for at hun skulle falle ned. Ellers var jeg heldig, for hun dreiv ikke på å vridde seg unna slik jeg ser mange barn har tendenser til. Mulig vi og har vært igjennom en slik periode og at jeg rett og slett ikke husker det! Hvis hun ble utolmodig av å ligge på stellebordet fikk hun som regel noe sminkesaker og leke med. Det var ting hun ellers aldri så noe til, da ble det ekstra spennende å utforske. Ja, jeg må mimre litt med bilder når vi først er i gang. Jeg valgte å ha stellebordet inne på soverommet til jenta da hun var lita. Helt i starten hadde vi det på badet fordi at det var varmest, men det tok ikke lang tid før vi flyttet det nærmere kommoden med klær. Stellebordet var det flotteste jeg hadde funnet og jeg hadde selvfølgelig tenkt godt igjennom hvilken kurver som skulle være til. Jeg brukte jo mye tid på dette rommet under graviditeten, så jeg ville at alt skulle være gjennomført. I dette innlegget kan du se stellebordet vi valgte. Det arvet Spezy etter oss og i forrige uke pakket hun også det vekk. De vokser raskt! I denne konkurransen kan du vinne produkter fra Libero. For å delta skal du dele dine stellebord-tips med meg og de andre leserne mine. Hvordan gjøre bleieskift til kos? Hva er din historie? Dine minner? Dine tips? Beste tips vinner produkter. Jeg vil og høre de ikke så fullt så flotte historiene! Bleieskift på farta, fortell meg din verste opplevelse. Her trekkes en vinner av beste historie som også får liberoprodukter. Del i kommentarfeltet! Du kan følge Libero på FB her, og på kampanjesiden kan du f.eks melde deg inn i Liberoklubben. Lykke til! annonse

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *