Den lille kan jo gå selv

Dette er mandag. Jenta fikk sin første is i sola 16.15. Til høyre ser dere henne 16.45. Slått ut av solen? Stakkars jenta var helt ustlitt. Jeg snudde meg vekk et par minutter og der var hun vekk. Ble sen kveld med andre ord, men det er helt i orden en gang i blant. Dette er i går. Etter å ha syklet rundt i byen og vært innom salongen til Spezy (hun har akkurat startet for seg selv, jeg skal skrive mer om det senere), tok jeg en kaffe med Trygve (første bildet). Jeg leser at noen lurer på om vi har funnet tilbake, dette kan jeg avkrefte. Jeg og Trygve er naboer og etter å ha vært sammen ble det rart om vi skulle unngå hverandre. Vi er faktisk veldig gode venner og det har vi vel vært hele veien etter bruddet (som nå er ett år siden). Så syklet jeg hjem igjen, jobbet litt og fikk en telefon fra Jannicke. Jannicke er en god venninne av meg som har flyttet hjem til Bodø og startet en egen restaurant. OHMA Asian Cooking, som jeg kan skrive under på at har FANTASTISK mat. Bodø har aldri hatt noe så bra, det tviler jeg på. Jeg og Tina Odine dro rett fra barnehagen og på Lille Asia i Bogstadveien hvor vi møtte Jannicke og Jim. Han bor her i Oslo, men er også bodøværing. Sabla kul fyr som jeg har blitt glad i. Med tanke på at Tina Odine var så sliten på mandag, tok jeg henne i vognen. På vei til Majorstuen merket jeg hvor rart det var å trille. Vognen har stått urørt ett år nå og det var først nå jeg skjønte at hun er ferdig med den. Jenta mi, hun vokser. Det er fascinerende, vakkert, skummelt og merkelig på samme tid. Vogna er liksom ferdig. Den siste. Den hun sitter i. Akk, jeg tror jeg beholder den til over 17.mai altså! Det kan nok virke rart at jeg kjenner på det, men å sette bort vognen for godt minner meg bare om hvor fort livet raser unna, noe jeg frykter. Nå fikk jeg akkurat svar på en tekstmelding fra Øyvind, Tina sin onkel. Jeg spurte om småen hadde sittevogn, noe hun altså ikke har fått ennå. Perfekt for dem at de kan overta denne da. Du kan lese bloggen til Tove, Øyvind og småen her. Mange milepæler for de som liker småtroll!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *