Kosetid med mamma

Det er fredag og jeg trasker ivrig til barnehagen. Denne dagen er det påskefrokost. At mamma skal være med i barnehagen er kjempestas! Jeg har kledd på meg alle klærne mine selv, før mamma våknet. Noen ganger vil mamma bare sove litt til, og nå er jeg så stor at det gjør ikke noe å se på barne-TV alene en liten stund. Når jeg kler på meg selv får jeg så masse skryt etterpå. Som regel vil jeg ha på meg kjole, og mamma lar meg bestemme selv så lenge jeg ikke fryser ute. Siden det er påskefrokost vil jeg ha med kaninen min og pakker den ned i kofferten. Mamma kan bære den andre vesken med matboksen i. Ved navnet mitt i barnehagen er det er delfin. Det har det alltid vært. Både nede i gangen og oppe på stolene. På den måten kjente jeg igjen plassen min da jeg var bitteliten. Sånn ett og et halvt år! Så gjør vi så når mamma sier «Tiiiina, seeee her», og snakker til meg som om at jeg fremdeles er liten! I helgen har jeg og mamma fått ekstra masse tid sammen. Vi har lest i eventyrboken min. En av dem. Denne har vært mamma sin, det står at hun var fem år da hun fikk den. Mamma synger og leser til meg før hun pusker meg på magen til jeg sovner. På rommet er lyset mitt rødt. Fordi at lampen min er et hjerte. Også har jeg mange bamser her inne som passer på meg. Jeg bruker uansett ikke å sove her hele natten. Akkkurat når mamma har sovnet, så våkner jeg som oftest. Da er mamma for trøtt til å være streng, så jeg får sove i hennes seng. Når jeg sover hos mamma pleier jeg å legge føttene mine i ansiktet hennes, hvis hun flytter på meg da blir jeg irritert. Jeg liker å bruke stor plass når jeg sover. God natt, alle sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *