Bildedryss fra Berlin

En litt større ishall enn den vi har på Jordal. Meg, Amalie og Thea på Checkpoint Charlie. Her fikk vi en guide som fortalte oss om enkeltpersoner fra Berlinmuren. Denne veggen har bilder fra menneskene som ble identifisert. Alle disse ble drept på grunn av muren, de fleste prøvde å rømme. Den babyen som er ved det røde lyset ble drept av sin egen mor da de ble smuglet over grensen. Smuglingen gikk bra, men da de satt i lasterommet på en bil begynte babyen og hoste. I frykt for å bli tatt holdt moren foran munnen til spebarnet. Ungen var syk og tett i nesen, da de var fremme var hun død. En pause på all turingen. Og ikke minst, varme. Kaldt å gå ute i flere timer. Her er Amalie, Anine, meg og Kristine. Denne butikken er til å anbefale, masse fint vintage å finne! Ligger også på Hackescher Markt. Trikk M4 har endestasjon her.  Karima og Amalie. Anine, Kristine og Jenny Mina. Jenny har farget håret mørkt og ser fantastisk ut! Leker meg litt med innstillingene på kameraet. Man kan velge at den kun skal ta med en farge. Elsker bildene som blir tatt i all uviten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *