It’s me and my best friend

Idag har jeg og Lene vært med barna på kino og sett Karsten og Petra. En fantastisk barnefilm som jeg tror har fått et ufortjent terninkast. Disse to jentene satt stille under hele filmen og fulgte entusiastisk med. Jeg ble og litt med i filmen og begynte å gråte tre ganger tror jeg (ha ha, hva i all verden var det). Det var vakre tårer. Synes filmen er kjempevakker og setter litt perspektiv på gleder i livet man ikke kan ta på. Som vennskap for eksempel. Her koser de med nesene slik som Karsten og Petra gjorde i filmen. Vi gikk en tur på Grünerløkka etterpå. Så herlig å kjenne på våren. Dette må være en av de mest sjarmerende skapningene jeg har kjent. Etterpå ble Carmen med hjem til oss. Jentene startet med å leke med de små tingene som lå fremme… … etterhvert utviklet det seg til å la absolutt alt av leker være en del av leken. Så spiste de spaghetti med kjøttdeig og nå holder de på å rydde. Ja, jeg sa de skal få dessert om vi rydder opp absolutt alt der inne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *