Mye Vålerenga på menyen om dagen

I går var jeg på Jordal Amfi og hilset på guttene før treningen. Over ser dere Klubbsjefen, Jan Tore Kjær og spilleren Tyler Donati, fra Canada. Han her har en tvillingbror på laget og. I garderoben var det god stemning og det første som slo meg (vent, det første var den sure treningslukta, dette blir det andre) var: – Jeeses, det er mange her! Som medhenger av at det er uhøflig å snakke norsk foran dem som ikke forstår det (i et land hvor vi har lært engelsk fra barneskolen av) snakket jeg selvfølgelig engelsk foran forsamlingen. Smånervøs ble jeg da jeg måtte ta i mot et motveddemål. Jeg kunne jo ikke nei heller, det ville vært passe pinglete av meg!  Hva dette er, nekter jeg selv å slippe ut i det offentlige. Alt jeg må sørge for nå, er at 500 jenter faktisk MØTER OPP på Jordal Amfi 17:00 neste søndag. Vi må nok møte opp mye før og! En ting er å si at man kommer på facebook (det er 646 som har meldt seg på i skrivende stund), en annen er hvem som faktisk møter opp. Viktig melding her, er at ALLE jenter slipper inn gratis denne dagen! Jeg håper jo så klart at også gutta vil komme å se kampen sammen med alle oss jentene som møter opp. Hva kan DU gjøre for å hjelpe til? Jo, hvis du ikke allerede har gjort det kan du invitere alle jentene på din venneliste, til arrangementet. Om du selv ikke kan komme kan du velge «kanskje», så får du mulighet til å invitere. Videre kan du oppfordre dine venninner til å gjøre akkurat det samme. Setter pris på all støtte videre. Om vi ikke skulle klare dette, nei da.. da gjemmer jeg meg bort i evigheten! Ha ha Vi er sikret trasnport videre på fest og jeg har med meg et par fotografer til å dokumentere hendelsen slik at alle dere som blir med kan få minner fra kvelden! Nå har vi begynt å spekulere i hva vi skal gjøre med bildene om vi vinner dette. Har snakket om å lage en kalender av gutta (går det fint fordi om vi allerede er i Februar eller, jenter?). Det er jo kjempegøy at Hockey får litt oppmerksomhet i denne anledningen. Den første tanken min var jo å se om jeg kunne klare å få mer publikum på kampene. At det skulle bli så mye oppmerksomhet rundt det hadde jeg aldri trodd: Mest lest i går og på torsdag i Nettavisen Nådd dansk presse og er akkurat nå mest lest, Ekstrabladet.dk  Og Dagbladet ringte å vekte meg i dag mandag ser du meg og et par av guttene på TV. Ekstra gøy er det jo når Vålerenga-gutta leder i Get-ligaen akkurat nå. Vinner de, blir dette deres 28.seriemesterskap, og det dette må jo skje siden klubben fyller 100 år i år. Til helgen kommer de til Trondheim og skal spille i Leangen ishall i morgen, søndag klokken 17.00. Klarer de tre poeng i mot Rosenborg i morgen, er de sikret. Jeg hadde jo egentlig tenkt å poste outfit her, er så lenge siden. Men det får bli en del av det hele. Kjole, Strømper, Kåpe H&M // Sko Din Sko // Skjerf Zara

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *