Hjelp meg å kle av Hockeygutta på Vålerenga!

Ey, jenter (og eventuelle gutter som vil spre ordet)! Nå trenger jeg deres hjelp. Tingjegliker har gjort et veddermål med gutta på Vålerenga ishockeylag. Om vi klarer å få 500 jenter til å stille på Vålerengakampen mot Frisk-Asker på søndag 24.februar, skal gutta stille opp naken i fotostudio! TILBRING SØNDAGEN MED MEG OG EN HEL GJENG MED JENTER! Klikk deg inn på eventet jeg har opprettet HER.  Om du blir med, eller ei, jeg setter stor pris på at du inviterer alle jenter du kjenner til eventet. Det er et åpent event. På den måten når vi ut til alle som er i Oslo-området. Jeg tenker at de som ikke bor her, garantert kjenner noen som gjør, eller kjenner noen som kjenner noen! Tusen takk for all hjelp. Jeg har herved engasjert meg i hockey, og jeg håper jeg klarer bevise at dette ikke er noen sak! Heh.. Jeg ser på dette som en utfordring og en genial sjanse til å samle en megagjeng med jenter å ha det superkult! Vålerenga har lovet meg at alle jenter slipper inn gratis denne dagen, og at de skal bli med oss ut etterpå! Dette er så klart om vi klarer det. Bare for å henvise til en tidligere utøver på laget, som har stil naken, legger jeg ved noen bilder her.. Ikke feil det heller. (Foto: johnandresen.no)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *