Vinnere av Safemate

God mandag, alle vakringer! Dagen i dag startet med behandling igjen, så jobb. Sitter på kontoret nede på =Oslo i en time til før jeg skal å ta røntken på Aleris. Har fått henvisning til MR og, som vil fortelle litt mer. Spennende å se hvor lenge jeg må vente på denne MR-undersøkelsen da. Det er ikke noen stor tvil om hva som skjer i kroppen om dagen. Hele meg er bokstavelig talt skeiv. Altså, om jeg står rett opp og ned kan du se at jeg er skeiv. Prolaps og strømninger ned igjennom beina mine. Den største tryggheten opp i alt dette er behandlingen og visdommen jeg får rundt dette på Lørenklinikken. Neste uke begynner de å trene meg opp der og. Ellers har jeg fremdeles min kjære bestemor hjemme, og det er godt. I dag har jeg fått betennelsesdempende som skal la meg slippe litt av smertene og hjelpe meg mot noe bedre. Jentungen kommer og hjem i dag, det gleder jeg meg veldig til. Savner henne veldig etter rolige dager når hun ikke er hjemme. Vinnere av Safemate er forresten trukket! Her er de som har vunnet safemate. Sjekk mailen deres, for alle skal ha mottat en mail. 1. Karoline Brugaard 2. Stine Homm¨ 3. Tina Marie 4. Silje Paulsen 5. Kristine Stokke¨ 6. Marthine Nilsson 7. Silje Wang Jensen 8. Turjenta 9. Bettina Wigren 10. Camilla 11. Lina 12. Ingrid 13. Linn Kvammen 14. Anine Olsboe 15. Randi Marte Eidsand Og så kan jeg informere om Valentines-tilbudet vi kjører på med i butikken. Flattjernet fungerer like bra til å rette håret som det gjør til å krølle det! En varmebeskyttende veske følger og med i pakken. Tilbudet varer så lenge jeg har mer igjen på lager. Klikk her for å komme til produktet. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *