Vinner av VIP-billetter og hotellopphold

Hei, dere! Jeg har vært så heldig å få lov til å trekke en vinner av konkurransen. Vinneren får som sagt utdelt to stk VIP-billetter til lanseringsfesten for tingjegliker, en gave fra nettbutikken vår og et opphold på hotell her i Oslo fra 3-4 januar. Den heldige er…. Sonja Gjesdal! Gratulerer så mye. Vi håper å se deg på festen! Dette tenkte Sonja etter å ha sett youtube klippet vårt: I begynnelsen av videoen tenkte jeg at det bare var en tullevideo med to jenter som hadde det gøy i hverandres selskap. Dere liker forhåpentligvis å hegne sammen når dere starter selskap sammen, men det ligger et budskap der også. Tør å vær dere selv, stå frem, gjør akkurat som dere vil uten å bry dere om janteloven, hva andre tenker og mener. Bare skrik og rop det ut. Rope ut at dere har tro på dere selv og dere skal få tingjegliker.no til å bli den beste nettsiden vi har sett. Har uansett stor tro på deres firma. God natt, alle <3 Julianne

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *