Vil DU være med på lanseringsfesten vår 3.januar?

Tingjegliker er snart oppe og går. Det kribler i magen og følelsen gir bismak av å grue seg. Her her en ny video fra meg og Julianne. Så, vi prøver vel bare å bli sett. Det er så masse å gjøre frem til lanseringen at jeg ikke vet hvordan festen ender, men jeg bryr meg mest om at menneskene på festen skal sitte igjen med en god magefølelse. Det er viktigst for meg når det kommer til opplevelser! Vil du være med på festen vår? Vi deler ut to VIP-billetter til en heldig utvalgt. Med billetten følger en gave og et opphold på hotell her i Oslo fra 3-4 januar! For å delta skal du dele denne youtube-filmen med dine venner og fortelle meg hva du tenkte da du så på klippet. Skriv det i kommentarfeltet og hold av datoen for Oslo. Det blir en fest med 300 mennesker, rød løper, interessante gjester i salen, opptreden og bra musikk. Det vil være mat der, og alkohol i en av Oslos fineste restauranter, men du må være over 20 år. Om du ikke er gammel nok, kan du delta og gi bort inngangen til noen du er glad i, hvis du vinner. Vinner trekkes på søndag, hold av 3.januar i tilfelle du er den heldige! Lykke til! Juleklem fra Anette & Julianne PS: Husk å følg oss på Facebook. TRYKK HER. Tingjegliker.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *