Kreativ ♥ adventskalender

Jeg føler at jeg løper i kapp med tiden. Klokken 12:00 på fredag skal mappeeksamen leveres. Jeg har skrevet to oppgaver i dag og fått smisket meg til tilbakemeldinger. På samme tid har vi mange innbydelser som skal være sendt ut i morgen. Derfor ble jeg sittende oppe til sent i natt. Klokken fire i dag hentet Renate jenta mi fra barnehagen og fulgte henne hjem til meg. Så løp hun på butikken for å handle til kalenderen til Tina Odine. Jeg har jo ikke rukket å lage noen enda. Sukk. Frøet mitt var utslitt etter en lang dag og sovnet tvert. Ikke sjans å vekke henne. Det var det beste som har skjedd i dag. Da Renate kom tilbake lå vi slik på sofaen og jeg fikk en obligatorisk pause fra skrivingen. Da Renate tok dette bildet kom jeg til å tenke på at ingen har tatt et slik bilde på lenge, ikke siden hun var noenogfemti centimeter og slik på meg ♥ Tante Gris, alias Renate, har laget den herligste pakkekalenderen til Tina Odine i dag. Mens jeg skrev på oppgavene mine sto Renate og mekket på kjøkkenet. Er så takknemlig for å ha en så fantastisk venninne i mitt og Tina sitt liv. Renate rakk så vidt å bli ferdig med innpakningen før jenta våknet opp og ville være med å leke. Kalenderen er en eske på størrelse med en skoeske, med mange små pakker i. Hun har den under sengen sin og i morgen tidlig får hun åpne sin andre pakke. Bedre sent enn aldri ♥ Alle pakkene fikk nummer etter at jeg tok dette bildet. Esken er praktisk. Den kan hun ha med når hun skal til pappaen og når vi reiser nordover for å feire jul på Senja ♥ ♥ ♥ Pretty December ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *