Hemmeligheten min er snart offisiell

Nå har jeg nettopp sendt ut et nyhetsbrev til alle som er på listen og fortalt hemmeligheten min. Dere andre får vite den etter hvert. Alt er ikke helt klart enda. Langt i fra. Kreves mye jobb. Denne uken har jeg gått tre dager uten sminke. Deilig. Huden trenger litt hvile, spesielt min merker jeg. Når jeg er på farta ender jeg opp med små måltider som dette. Tror det er lunsjen min fra forrige dagen. Jeg tar meg faktisk to sekunder til å legge opp paprikaen. Ha ha. Litt for bildet sin skyld, og litt for å piffe opp det stakkars lille jeg har på tallerkenen. I dag har jenta mi vært syk, og nå skal jeg innrømme noe. Ikke at jeg liker at hun er syk, men når jeg måler feberen sent på natta og skjønner at vi blir hjemme, så er det faktisk fri fra alt med god samvittighet. Ingen kan si noe på «beklager, men datteren min er syk i dag». Og vi har virkelig koset oss og i tolvtiden var hun plutselig pigg, ingen feber. – Mamma, jeg vil i barnehagen og leke med jentene mine! Det er altså venninnene hennes. Vet ikke om hun er eiersyk, men hun har også noen gutter der borte som går under betegnelsen «mine». Jeg ringte barnehagen og snakket med dem. Så lot jeg henne leke et par timer der før jeg hentet henne igjen. Den lille tiden gikk til klesvask, mathandel og innkjøp av blekk til printeren. På ettermiddagen kom pappaen hennes og spiste middag med oss. Som dere vet har vi regelen onsdagsklem. Det er like stas for henne hver gang. Hun var sliten tidlig og fikk ligge på sofaen i pysjen og slappe av. Jeg varmet melk på flasken til henne også så vi på TV sammen med dukken. Så kos. Jeg kan faktisk få tårer i øynene av å ligge og se på henne. Hun blir større hele tiden. Jeg vet ikke om jeg er klar for å gi slipp på babyen min. Hun er bokstavelig talt ikke en baby lenger, men dere skjønner. Gjør dere ikke? Nå er det kvelden her. I morgen tidlig skal jeg og Julianne på en fotografering. Vi skal ta portrettbilder. For det trenger vi nå, til noe, som jeg ikke kommer til å si helt ennå. God natt. Sov godt, om du ikke allerede gjør det.    

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *