Filmanbefalninger til helgen

I mine travle dager får jeg alltids tid til film her og der. I forhold til andre mennesker, så sover jeg ikke nemlig. Nesten ikke. Gode filmer gjør meg glad, dårlige filmer gjør meg sint for å ha brukt tid på dem. Her er noen filmer jeg har sett i det siste! Law Abiding Citizen En av de beste filmene jeg har sett på lenge. Den får en delt førsteplass (av filmene jeg nylig har sett) sammen med filmen under. Jeg så den for et par uker siden da de viste den på NRK, så den finnes i filmhylla. En god del av dere har nok allerede sett den. De som liker å se god hevn og en film med litt dybde i, kommer til å elske denne. Mye spenning og krim. SAFE Dette er også en film som falt godt i smak hos meg. Mye sjokkerende scener, men de er troverdige. Denne lille jenta går igjennom en del på starten av filmen som vil gjøre en hver mor fly forbannet. Jeg ble illsint og tok meg selv i å kjefte på TV-en mens jeg satt fremlent i sofaen. Høy spenning igjennom filmen og masse gode slossescener. Jason Statham er heller ikke feil å se på, tror både gutter og jenter kan være enig i at fyren er dritdeilig. Filmen er ute på DVD. Taken 2 Jeg hadde ikke behøvd å se denne på kino. Jeg kunne faktisk heller ha sett den på TV når den en gang kommer ut. Det er en del gode slossescener i filmen, men de myke sidene de prøver å dra ut av hovedkarakteren blir bare kleine å se på. Utdrikninglaget Hvis du har samme type humor som meg, ler du av denne. Den går på kino enda, og er absolutt en film man kan se dagen derpå, eller hvis man bare vil le litt rett og slett. I forhold til mange typisk amerikanske komedier, er denne bedre. Det er ikke den dypeste, men den får deg til å le. Du kan også ha med kjæresten din på denne. Jeg dro med en kompis som mente at det var en jentefilm, men han lo mange ganger, og det er en del både jenter og gutter kan kjenne seg igjen i.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *