Morgenfrustrasjon og ro

Dagene mine spinner, det er spinnvilt. I kveld skal jeg fortelle en hemmelighet, jeg kommer til å fortelle den i nyhetsbrevet for alle som er påmeldt der (påmelding til høyre her). Jenta er levert i barnehagen, glad som en sol, hva nå enn det betyr. Kjempestolt trippet hun bort i sin nye lue med matchende votter. På veien bort kunne jeg lukte et snev av julen. Det ga meg en herlig ro i sjelen i to sekunder. Så kom stresset. Julegavene. Og deretter kommer jeg på at jeg har en treåring i hus snart. Japp, hun fyller jo år neste måned. Vi må feire. Bake, invitere, skape. Puh, det blir megagøy, til slutt. Jeg innser jo mer og mer at julen er hygge for barna. Da skal voksne stå på pinne for at de beste minnene blir laget til for barna. Og det er en flott ting det, bare synd at jeg har blitt voksen på utsiden når jeg enda er et barn på innsiden . Jeg nipper til den gule kaffekoppen mens jeg ser på skumringen som legger en tyngde på de flotte høstfargene. Barack Obama sin stemme er en del av starten på dagen og jeg føler at alt utenfor hjemmet enda er fjernt. Skolen begynner sent, senere enn dagens viktige møte. Det er enda to timer til og jeg skal klare å se menneskelig ut innen den tid. Jeg har bare noen små ærend først. Som å redigere noen bilder, sende noen bilder, printe noen bilder. Tre kunder skal smile før jeg forlater døren i dag. Hvis ikke, har jeg feilet på dagens tidsskjema. Nyhetene gjør meg sånn passe forbanna. Hvordan kan man i det hele og det store tvile på at den unge jenta som har opplevd dette, snakker sant? Jeg lover mitt ord: Om min datter under noen som helst omstendigheter så mye som antyder at noen har gjort henne uvel, så skal jeg snu hver eneste stein og avhøre hvert eneste menneske som kan vite, ha sett eller gjort. Om et barn sier at noe er feil, er den «siktede» skyldig til det motsatte er bevisst. Ikke motsatt. At hun jenta er 13 år og kunne vært med på og så videre, spiller ingen rolle uansett. Den mannen der har hele tiden visst hva han har gjort, og det er så ille feil. Når jeg ser han smile får jeg lyst å sy igjen munnen på han. Han fortjener å havne i fengsel med fem store bolebamser som kan bruke han som leketøy. Så må han også bare spille fint med og holde kjeft fordi at han ikke tør noe annet. Det var den utblåsningen. Også må jeg le litt av denne alkolåsen som lastebilene innfører. Hva om jeg er alkoholiker og fyllekjører og får denne straffen i stedet for fengsel. Jeg kan jo bare få naboen til å blåse da vel? Om naboen gidder å gjøre det, er en annen sak. Etter at nyheter er over, skal jeg tenke litt på meg og mitt. Nei, ikke faen. Jeg har ikke tid. Det holder med å fokusere på jobben fremover. Jeg må seriøst slutte å tenke så mye. Ting kan bare skje av seg selv når det kommer til kjærlighet, eller ikke. Jobbe, jobbe, jobbe. OG NEWS FOR YOU: I kveld ser dere meg lure «kjæresten» på Kompani Karlsen. På TV Norge. Treningen Den treningen, den treningen. Jeg holder på og jeg ser former tyte frem både her og der. Sverger til å få i meg nok proteiner, og sliter litt med å putte mindre i meg av det jeg ikke skal ha. Men muskler er det i alle fall. Jeg har ikke veid meg før på lørdag, da jeg gikk forbi en vekt på studioet og bare stilte meg spontant på den. Til min store overraskelse veier jeg mer enn noen sinne. 66 kg. Det er 11 kg mer enn jeg «pleier» og 4 kg mindre enn da jeg var fødeklar! Og når sant skal sier, så bryr det meg ikke. Jeg trives med meg selv nå, også tror jeg i grunn ikke at den vekta kan være rett. I så fall har jeg fått masse , masse muskler, og det er jo bare kult!?! Det viktigste for meg er å ikke miste musklene når jeg først er i gang, så jeg fokuser på å få inn proteiner. Det går en del tilskudd, shaker og BCAA, men hovedsaklig passer jeg på å få i meg egg, kjøtt og fisk. Går med en del musli og cottage cheese til frokosten, med en dæsj proteinpulver i. Og nå er det snart lunsj for min del, da er det bare å steke fisk og ha med i matboksen også, slik at jeg ikke kjøper noe annet piss på farta. Jeg innser i det fjerneste fjerne, at Meredith Brooks sin låt «I’m A Bitch I’m A Lover», det er meg. Jeg kunnet nok sunget den til flere, men her er den for alle. Trykk på play og syng med, det har jeg akkurat gjort. Og jeg sverger, hvert eneste ord passer meg.   I’m A Bitch I’m A Lover I hate the world today, you’re so good to me I know but I can’t change tried to tell you but you look at me Like maybe I’m an angel underneath, innocent and sweet Yesterday I cried, you must have been relieved to see the softer side I can understand how you’d be so confused I don’t envy you I’m a little bit of everything All rolled into one I’m a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother I’m a sinner, I’m a saint, I do not feel ashamed I’m your hell, I’m your dream, I’m nothing in between You know you wouldn’t want it any other way So take me as I am This may mean you’ll have to be a stronger man Rest assured that when I start to make you nervous And I’m going to extremes Tomorrow I will change and today won’t mean a thing I’m a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother I’m a sinner, I’m a saint, I do not feel ashamed I’m your hell, I’m your dream, I’m nothing in between You know you wouldn’t want it any other way Just when you think you’ve got me figured out The season’s already changing I think it’s cool you do what you do And don’t try to save me I’m a bitch, I’m a lover, I’m a child, I’m a mother I’m a sinner, I’m a saint, I do not feel ashamed I’m your hell, I’m your dream, I’m nothing in between You know you wouldn’t want it any other way I’m a bitch, I’m a tease, I’m a goddess on my knees When you hurt, when you suffer, I’m your angel undercover I’ve been numbed, I’m revived, can’t say I’m not alive You know, I wouldn’t want it any other way  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *