Nå har jeg kåret en vinner!

Beklager at det har tatt tid, men det har vært en enorm respons og mange ord å lese. Hyggelig lesing vel og merke!

Her er innlegget til vinneren av forrige konkurransen: For noen år siden ble moren min syk. Jeg husker vi hadde mange ferie planer foreksempel. Vi planla hvor vi skulle være, hva vi skulle gjøre og hvor koslig vi skulle ha det. Det skjedde en ulykke så mamma måtte trene å gå igjen og hun var dårlig veldig lenge. Til dagen idag har hun det ikke så bra fysisk men takler hverdagen som ingenting har skjedd. Derfor jeg forteller deg dette er fordi at det siste jeg gjorde var å gå ut med søppla for mamma og si at jeg var veldig glad i ho. For hun som har amputert et ben er det vanskelig å gjøre noen ting som foreksempel å gå med søpla. Det sårer meg innerst inne når vi andre klager på at vi ikke har den siste iphone 5. Moren min har hatt alderen på sin side, og jeg kan huske at jeg fikk beskjed å ta farvel med henne. Jeg har et kort hengende på nattbordet får å minne meg på at jeg kunne vært uten en mamma, og at alle ting jeg gjør gleder mamma på en måte. Ta søpla, handle eller bare se på en film. Vise at for meg så er hun ikke bare en liten del av meg, hun er hele min verden. Og det minste jeg kan gjøre, er å vise at jeg er glad i henne og ikke kunne klart meg uten henne. Og vinneren er, *trommevirvel* ………… TRINE LISE G!

Du får en Mail og deretter sender jeg denne esken til deg. Gratulerer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *