Tid for treningsoppdatering

Her er mandagens styrkeøkt: Vi startet med nedtrekk foran 2 * 12-15 rep oppvarming. så 2*12 og så la vi på forholdsvis tungt og kjørte 3*6. Vi legger mye vekt på styrke opp mot målet mitt som er å klare chins alene. Nedtrekk smaltgrep 3*10 Så tok vi tok vi en slags roøvelse i apparat 3*10 Foroverbøyd roing med stang 3* 10 Foroverbøyd hantelroing uten benk 3*10 og til slutt på rygg kjørte vi 3 stk superset med en nedtrekksøvelse i apparat og Dorian Yates øvelsen (Nautilus). Deretter kjørte vi 4* 12 strake mark for å få med både litt korsrygg, rumpe og bakside lår. I går trente jeg Krav Maga, som går mer mott cardio. Jeg mobber Joakim litt for mandagens treningsantrekk. Den EdHardy skjorta der kan bare gå å legge seg! Sånn, nå har jeg gjort det. I dag skal vi trene klokken 17:00, og jeg drar på skolen i treningsklær, klar for trening!  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *