Løper i regnet

Det er dumt å droppe løpeturen på grunn av regn, når det er så deilig å løpe i det! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en løperunde rundt Sognsvann sammen med min gode kunstnervenn, Lasse (som for øvrig sniker med reklame på bloggen min). Har faktisk ikke trent på tre dager. Onsdag-torsdag-fredag –> Ingenting! I forhold til mine fire siste uker er det veldig uvanlig, og det har ikke gitt meg noen god følelse. På onsdag måtte jeg ha en pause da kroppen min trengte sove ut, men de andre to dagene.. Grunnen her er rett og slett dårlig planlegging. Når jeg fikk denne runden våknet kroppen min til liv, og jeg skal straks løpe opp på Sats for å trene styrke. I kveld kommer Lasse hit igjen også skal vi lage SUNN mat og se på «Skal vi danse». Hvis dere vil se hvor flink Lasse er med kunst så kan du trykke her. Om noen husker bildet på rommet mitt som jeg har vist før, det er han som har sprayet det. Det er sykt hvordan man kommer i kontakt med kroppen straks man tar trening og kosthold litt på alvor. Når jeg først kobler bort og ikke følger med på verken det ene eller det andre, føler jeg at jeg ikke kommuniserer med kroppen. I tillegg har jeg null overskudd heller. Sovnet av TRE ganger på formiddagen i dag, etter å ha lagt meg i grevenes tid i går! Trening gir altså mer energi. Ingen tvil. Jeg har forresten akkurat spist opp min siste «Power Pack» som jeg fikk tilsendt fra X-life. De er rett og slett alfor gode! Bruker dem på farta, men mest mot sjokoladesuget som jeg sliter så intens med. Når man gjør det er det jo også viktig å vite at det er kcal i disse også, men så klart ikke like mye, og man får en dose med proteiner med på kjøpet. Jeg hadde en eske med 24 stykker liksom.. herregud. Borte. Snufs.. Jeg lurer for ørig på om at noen har en filmanbefalning? Noe som har kommet ut på DVD? Har lyst å leie en film som er verdt å bruke tid på. Nå må jeg løpe på trening igjen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *