Topp stemning fra ”The Pajama Men”

Den amerikanske komikerduen sparte ikke på seg selv da de hadde Norgespremiere på showet ”Last stand to reason” Norgespremieren på ”Last Stand To Reason” fant sted på Latter, Aker Brygge 19.september hvor en sal av mennesker fikk trimmet magemusklene. Jeg setter meg ned i salen, spent, men uten noen forventninger. Duoen består av Shenoah Allen og Mark Chaves fra New Mexico. Det er ikke lang vei fra å ikke vite hva disse guttene står innenfor, til å skjønne at de kan det de driver med. Komikerparet er kjent for sine fysiske fremføringer og kunsten av å endre karakter i løpet av brøkdelen av et sekund. De har tidligere vunnet en rekke priser, deriblant den prestisjetunge Barry Award på Melbourne International Comedy Festival i 2009 og beste nykommer og beste av Fest på The Sydney Comedy Festival i 2009. I 2012 var de høyest rangerte show på Edinburgh Festival Fringe ut av over 2000 handlinger. Hendelsforløpet foregår på et tog. Du blir kjent med en rekke karakterer man kan dra kjensel på fra en vanlig hverdag hvor gestene er spilt til ut til ytterste ende. Guttene er helt rå på å imitere alt fra dialekter, gebrokkent språk til lyden man har hørt før. Magemusklene jobber hardt når de improviserer en irriterende magiker som viser en passasjer et korttriks. Overdrevent trikser han kortene ut i det uendelige, og når du tror du ikke klarer å le mer, holder han på litt til. Humoren er intelligent, på nivå med ”Familiy Guy”. Forestillingen er absolutt verdt et besøk om du er av typen flest, som liker å le. Guttene som alltid opptrer i pysjamas, sparer ikke på seg selv. De tar seg ikke høytidelig og tar i bruk ansiktsgrimaser man ikke skulle tro eksisterte. Oppbyggingen fra morsomt til hysterisk morsomt vokser slik at du henger på og sitter igjen med en ”dette var verdt å se” følelse. Terningkast 6 Norgesbesøket er kort, siste forestilling er på lørdag 22.september. Spilles på Latter, Aker Brygge. For billetter, ring 23118800 eller bestill dem her!  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *