Shoot med Carina Dahl

Startet dagen med en ren styrkeøkt. Rygg, bryst, skuldre, biceps og triceps. I kveld skal jeg løpe i trapper på Bislett igjen tenker jeg. Det er så bra trening det! Etter trening og frokost kom Carina og plukket meg opp, så kjørte vi opp til Ekeberg for å fotografere til hennes nye singelcover! Det var litt vind som dere ser. Herreminn som lo og holdt på der oppe, trengte ikke noen vifte i allefall. Naturlig bris! Det var kult en stund, men så ble det så masse at vi kjørte ned i parken på Grønland og fortsatte. Singelen kommer ut veldig snart, så jeg blir sittende etter skolen og jobbe med dem. Senere i kveld (etter at jeg har løpt i trapper) vil jeg prøve meg på noe baking.. Noe sunt noe… Noen ønsker? Jeg lot forresten solen lure meg litt i dag, så jeg endte opp med et spontant kjøp på BIK BOK for denne genseren. Ser nesten ut som at jeg går uten klær under, men der finnes altså en shorts. Hva synes dere om fargen? Jeg ender som regel opp med å kjøpe lignende i grått, så jeg tenkte kanskje at litt farge ikke kunne skade.. Carina sa at jeg kler blått, så da får jeg vel stole på henne. Det ble i allefall litt varmere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *