I´m back on blog

Jeg elsker kvelder som dette. Det er varmt ute og jeg får en sydenfølelse når jeg går ute i t-skjorte og korte bukser! Det er så deilig. Jeg gleder meg ikke akkurat til vinteren, men jeg skal ikke tenke på den nå for da lever jeg ikke i nuet..! Nå kjørte jeg nettopp Julianne hjem. Vi har sett på Beverly Hills, den nye, som jeg har blitt hektet på. Etter å ha spist en sunn kvelds. Akkurat nå har jeg inngått mange avtaler med meg selv og fokuset fremover skal være stødig. Bloggeferien er over – jeg skal bli aktiv igjen (applaus?).. ! Forrige uke var siste uke før skolestart og den ble dedikert til Tina Odine. Herlige jenta mi! Hun sier så mye nytt og jeg blir like stolt og overgjett for hver gang. På mandag var vi på vei ut døra mens en samtale fikk utløp som dette: Meg: «Er ikke Kaptein Sabeltann skummel da? Tina rister på hodet: «Næ’æh! Jæi ær gla i Langemann!  ….. OG Pippi Langstrømpe ær gla i mæj!» Også skjønner hun ikke selv hvor fantastisk nydelig hun er mens hun ryr ifra seg sitt syn på livet. For dere som ikke vet det, så er Langemann en karakter i Kaptein Sabeltann.. Tenk om vi alle kunne levd så masse i nuet?! På fredag ble det en tur ut med venner. Åpning på Baroque og en tur på Moods of Norway festen. Ds trengs skikkelig antrekk og flott manke. Jeg var hos Bettina på Auster, Frogner og lysnet håret- like fornøyd som alltid. Hjem og på med noe clipps + nye sko for anledningen. Jeg elsker dem. Kjolen er fra Wardrobe. Accessories fra BIK BOK.  Dette er meg da jeg har bestillt meg en Maccioato (eller hvordan i huleste det skrives) som jeg antok at var litt større enn som så. Skuffelsen var stor da den heller ikke inneholdt sjokolade som jeg hadde fått for meg. Tok altså en kaffe etter første skoledag på Bella Bambina på Oslo S. Andre året på Journalistikk er i gang og første fag ut var «Blogging og avansert research». Jeg har fått lov til å bruke bloggen jeg allerede har, så da slipper jeg starte på nytt… puh! Så har vi den uendelige kampen med å finne roen i oss selv. Jeg leser for tiden «Orkanens Øye» skrevet av Ivar Vehler. Handler stort sett om det å stresse ned når man først skal slappe og leve i nuet. Når jeg leser streker jeg under setninger jeg liker og denne er vel noe vi alle ønsker at skal sitte langt inne.. ? Nå er det ikke noe unnasluntring lenger på treningsfronten heller. Jeg har sagt opp medlemskapet mitt på Sats og meldt meg inn i Krav Maga. Her skal det trenes selvforsvar og boksing! Maten skal heller ikke være noe mindre sunn enn dagens, som hovedregel. Jeg og Julianne har inngått en pakt om fokus på skole, trening og kosthold. Det innebærer å holde seg unna alkohol 90% av det vi er vant til. Jeg tror ikke det er like vanskelig som sjokoladen, men i dag har jeg avlagt Ed: å kun spise godteri på lørdager. Det vil si at lørdager blir høydepunktet i uken! Denne vinteren skal ikke gi meg den dystre følelsen som den har gjort tidligere, i år blir det endorfiner ut av ørene!! Denne uken har så langt vært god innenfor trening. På mandag hadde jeg PT-time på Evo og i går løp jeg og Julianne intervaller. I morgen skal vi løpe i trappene på Bislett som start på dagen, mens på kvelden kommer vår første Krav Maga session. Wish us luck! Her er forresten mest hørte låt på mine ører denne uken:  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *