Noen ord til mitt begjær

Hvor fri er du hvis det er ditt begjær som styrer deg? Jeg fant et interessant spørsmål og stilte det til meg selv. Det er meget interessant hvordan dette «begjær» kan ha sånn kontroll. Jeg skrev noen ord til vedkommende. Altså, begjæret.  Begjær Så frustrerende, å ikke ha kontroll. Jeg vil gjerne bestemme over deg, eller glemme deg. Skal ikke handle ut i fra ditt humør, skal ikke stoppe opp uten at du gjør. Du får meg til å streve, knytte neve, for energien min. Du får ikke hindre meg i å leve. Jeg tror jeg kan overvinne deg, finne meg. Lengselen reiser på ferie og jeg blir å merke´re. For hver dag uten nærhet – blir jeg sterkere. Hjertet mitt har følelser som klemmer, bestemmer over alt jeg er. Hva jeg tenker og mener spiller ingen rolle så lenge du har kontroll. Jeg blir underkuet og skalket under et vedskjul. Jeg gjemmer meg i frykt for giftige regndråper og om du ikke ser meg kan jeg kanskje overleve en dag til, vær så snill. Den dagen kommer. En uendelig sommer, en kjent røst som kaller og den er ikke deg, den er meg som helt, helt uten deg. Drivet. Jeg kan stupe inn i livet, være uavhengig og kjenne meg mektig og sterk. Døren skal lukkes for deg og dine, jeg vil aldri slippe dere inn i igjen, min venn. Begjær, du er for kjær, nær, min lengsel trenger klær. Kjærlig og ærlig skal jeg elske deg. Jeg har erklært, alle gode stunder kom fra deg, inn i hjerteroten og smerten jeg betaler for blir for mye, min elskede – jeg elsker deg, men det er over. Har et håp om at en ufødt kjærlighet sover. -A-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *