Innredning av barnerom

Vi har kommet til det nivået hvor jenta skal ha ny seng. Det gjorde vondt å ta bort den hun har sovet i siden hun kom til, men så er det også gøy med noe nytt. Jeg valgte å kjøpe en billigere seng fra IKEA som jeg likte veldig godt. Den tar ikke mer plass enn barnesengen og har kun grind på den ene siden (det følger med to, om man vil ha dem på). Bark sengen er det et vindu, så jeg har valgt å henge et mørkebrunt pledd på innsiden, og synes det ble riktig så fint! Den sengehesten på siden er noe som er skrudd på i tillegg. Den ser ikke så fin ut, så jeg har ballet den inn i andre pledd. Tenker å sy noe som sitter skikkelig etterhvert. Himmelsengen har jeg valgt å beholde. Den har har alltid vært der og det føltes helt feil å ta den bort. Synes det funker bra å pynte sengen med tepper. Dette med navnet hennes på har alltid hengt på sengen hennes. Når jeg handler møbler med flere deler, pleier jeg å unngå å kjpe det som «hører» sammen fordi om det står sammen i butikken. Kommoden kjøpte jeg på Skeidar, men jeg valgte å ikke ha med de kassene som sto der. Kjøpte disse boksene på Åhlen’s og de skiller seg litt ut fra mye av det jeg har sett. I kassene på rommet har vi mye system. En kasse er kun dukkeklær i mens en annen inneholder kjøkkenredskaper. Siden pappaen er kokk er det ikke til å unngå at matlaging tar stor plass i lekehverdagen! Bak døren har jeg satt inn en høy hylle og i mellom den og skapet passer prinsessebilen perfekt. For at det skal se mest muli ryddig ut i bokyllen sorterer jeg dem ut ifra høyden på dem. Jeg drar også alle bøkene helt ut mot kanten på hyllen uansett om de er store eller små. System = fornøyd mamma! Den ene veggen er i betong, og jeg orker ikke å bry meg med å bore for å henge opp noe. Jeg har heller hengt opp en kolasj som venninnen min Renate har laget til Tina. Den er festet med superlim, vel og merke. Jeg får ta det oppgjøret når tiden er inne… Solen som henger i taket er fra IKEA. Jeg fikk ikke til å henge den slik den skal, da jeg kjøpte den uten å tenke over denne taktrappen … Jeg har nå hengt dekselet løst under den andre lampen ved hjelp av julegavebånd… Jenta mi får lov å være så anstendig som det er rom for, derfor har jeg laget et skap designet for henne. Det er ikke verre enn å flytte hele hattehyllen ned og sette alt annet over. På den måten når hun ikke opp til alt det andre systemet jeg har over, og hun elsker å ha sitt eget skap slik. Rett som det er kommer hun ut av rommet i en ny kjole med finsko til. Klesshengerne for barn har jeg kjøpt på Åhlen’s. Noen av dere husker nok bokstavene øverst. Jeg kjøpte dem på panduro da jeg gikk gravid, og malte dem. Dere ser toppen av et speil som jeg også har hengt i hennes høyde. Kjolene på veggen er for små, men jeg synes de er så utrolig fine. Derfor henger de nå til pynt, og skiller seg fra mye annet pynt man kan ha på veggene! Hva synes dere? Håper jeg ga noen inspirasjon til å rydde og fikse på barnerommet! Ha en fortreffelig torsdag!    

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *