Til deg som er alene..

Titt og ofte får jeg mail fra dere lesere og ofte tar det lang tid før jeg svarer. Det er for lange mail til at jeg får lest dem på sparket som oftest, også blir dem liggende. Men jeg ser dere, og jeg vil si noen ord til de som sitter helt alene. Fordi at det skjærer i hjertet mitt når noen synes det er tungt å stå opp, fordi de ikke ser vitsen med å gjennomføre enda en hverdag som er grå og trist. Du som sitter der du er, og føler slikt som dette. Du er ikke alene. Det finnes faktisk flere mennesker som vil være med akkurat deg. For all del, ikke gi opp på noe så fantastisk som livet. Jeg kjenner det knyter seg i magen min når jeg hører at noen bare ikke vil eksistere på denne jorden. Eller la seg fascinere av livet. Jeg tror at meningen med livet er å finne noen å dele fantastiske ting med. Om det er venn eller en kjæreste, spiller vel ingen rolle. Men det å dele, er fantastisk. Det er kanskje litt vanskelig å forstå hvordan man skal finne sin sjelevenn, eller de man får god energi av, men uansett hvor mye man lurer på det, så kommer de ikke til å ringe på døren din. Jeg beklager det virkelig, men om du låser deg inne for deg selv, så har ikke dette mennesket som liker deg, sjans til å finne deg. Kom deg ut og opplev verden, og jeg lover at du vil få noe godt ut av det. Er det ingen som vil reise på ferie med deg? Så reis alene da vel. Jeg har gjort det flere ganger, og jeg kan love at det alltid er mennesker å bli kjent med på tur. Hater du plassen du bor på? Flytt da vel. Du kan komme og si at det ikke er så enkelt og gjøre alt mulig for at verden skal høres ut som den jobber i mot deg, men du kan faktisk bare flytte. Ja, men jobben? Finn en ny da. Eller hater du jobben? Si opp da vel! Bare gå rett inn der i morgen og si opp jobben din. Hvorfor ikke? Man skal ikke ha en jobb man ikke liker. Man skal elske å jobbe slik at det ikke føles ut som jobb. Har du ikke utdanning? Så ta en da. Det finnes privatskoler for alt mulig i dette landet og lånekassen stiller opp med lån. Slikt er mulig i dette fantastiske landet vi bor i. Misliker du folkene som bor ved deg? Flytt til en ny by da. Start et nytt liv hvor ingen kjenner deg og få nye venner. Det beste med å møte nye mennesker er at de ikke vet noe om deg. Du kan dele akkurat hva du selv vil dele. Andre måter å knytte bekjentskap på er å ta et kurs innenfor et eller annet du vil lære. Det finnes helgekurs av alle mulige slag rundt om i landet. Her kan du gjøre noe nytt og bli kjent med nye mennesker og faktisk ha noe å prate om fra starten av. Ellers finnes det haugevis av datingsider på nett. Jeg kjenner et par som møttes på nett. De er nå gift og venter barn. Det er mulig. Uansett hva du velger å gjøre, lov meg at du ikke gir opp livet. Livet er fantastisk med en gang du lærer deg å nyte det. Det er langt om du vil at det skal være det. Opplev denne jordkloden vi lever på, og reis masse! Det er så mange utrolige mennesker her som vi aldri lærer å kjenne. Og om du ikke er ensom, men ser noen som er det, vær så snill og tilby en kopp kaffe. Har du en nabo som alltid er alene, vær så snill og ta deg en tur på besøk til vedkommende. Jeg vil at alle mennesker skal få gleden av å dele livet med noen, og det gjør meg så inderlig vondt at noen ikke ser lyset i hverdagen. Klem fra meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *