Jeg er opptatt…

… med å være mamma i dag. Derfor jeg ikke har blogget. Samme gjelder gårsdagen. Vi henger sammen og har te-selskap med rare sammensetninger i koppen, også er vi kjempelate og bare slapper av. Men jeg poster litt sånn Tina & Mamma-glede på instagram (bruker: anetteantonsen). Nå skal vi være litt fornuftig å komme oss ut døra. Det er opphold akkurat nå men jeg tror vi tar på regntøy alikevel! Håper alle har en strålende helg. I kveld kommer Jenny Mina og Julianne for å lese til eksamen sammen med meg. Gleder meg til det. OG jeg gleder meg enda mer til onsdag klokken 14:00!!! Da er jeg ferdig med eksamen og sommeren kan starte!! NB! Husk Jordan konkurransen, det er fremdeles ikke for sent for deg å laste opp et antrekk og kanskje vinne. Et kamera er en av premiene.. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *