All my faces. It´s summertime.

Jeg startet dagen min i 30 grader på verandaen. Prøvde å lede litt til eksamen i sola, men det var umulig. Måtte inn og kjøle meg ned titt og ofte. Til slutt endte jeg opp med en tur på løkka for å møte Renate. Var så godt å sitte der det var litt mer vind (om man kan kalle det vind, bris..). Ellers har jeg vært på posten og sendt en haug med Wahl Krølltenger til leserne mine som har bestilt! Håper dere får dem innen helgen, så at noen ønsket det. Videre dro jeg i et møte og hadde med meg både Tina og Trygve. Det ble en man-nanny (har de eget navn?), så gikk vi hjem igjen i finværet. Jenta mi har fått godt med farge i ansiktet så jeg la henne for kvelden med et tykt lag lotion i fjeset. Så er jeg selv fremdeles potte-tett og begynner å frykte at jeg plutselig har fått pollenallergi. Har dere det fint der dere befinner dere? Her står døren på vidt gap, klokken er 22:22 og graderstokken viser 23,7! Herlig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *