Supermat til ungen i barnehagen

Det kan være jeg har sett litt vel mye på Frustrerte Fruer altså, men om å være bra foreldre-press, gjør noe godt, så gjør det vel ikke noe? I går leverte jeg Tina Odine i barnehagen til frokost. Hun pleier å spise der sammen med flere av barna. Da jeg satt henne til bordet blant tre barn og en barnehagetante, kunne jeg ikke unngå å se det. Der satt en liten ung frøken, velkledd, og viste frem maten sin stolt til meg. I en Hello Kitty-koffert hadde hun altså en hel grønsaksdisk av farger men ekstra yoghurt, smoothie og alt mulig man kan komme på. Jeg tittet ned i matpakken til min egen datter så var langt fra så flott denne dagen. Noen dager har man bedre tid enn andre dager! Eller man legger litt mere tid i det… Meg: Jøss! Den matpakken var fin gitt. Barnehagetante: Ja, matpakken hennes pleier å være bedre! Inne meg, synes jeg litt synd på jenta mi som satt med den stakkarslige frokosten sin. Men hun klagde ikke altså. Jeg tenkte uansett at jeg skulle ta meg sammen og bruke litt tid så jenta mi husker på meg når jeg ikke er der. I går kveld fant jeg frem alt mulig fra skap og benk. Når jeg lager maten kvelden før, blir det som regel bedre. Da er man klar i toppen mens man holder på. Dagens matpakke som er både frokost og lunsj, består av:

  • 1 brødskive med smør, jordbær og ost.
  • 1/2 brødskive med prim
  • 1/2 brødskive med makrell i tomat
  • 1 boks med oppskåret druer
  • 1 boks med oppskåret pære
  • 1 boks med en tørket aprikos delt opp i biter
  • 1 liten mini-yoghurt
I tillegg tok det meg 30 sekunder og skrive Tina med hjerte rundt. Hun vet hva et hjerte er, og hun vet at navnet hennes skrives slik. Derfor kommer hun til å bli gla når hun ser det!

Note to self: Bruk mer tid på matpakken til ungen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *