Gay in the USA

I en park ved Castro, som er homsedistriktet i San Francisco, møttes alle mulige skapninger opp for å følge årets påske-konkurranse. Det handler om å kle seg som jesus, og gjerne ha med seg korset også. Ikke alle deltok i konkurransen, men majoriteten av festdeltakerne kledde seg mer enn gjerne ut. Det var en fryd å være en del av festen. Er umulig å vise alle frem, men her har dere en knippe med menn som har kledd seg ut! Det du ser av tre, er et gedigert kors som han bar rundt på. Denne herren så ut til å være vinneren av hele paraden. Vel fortjent! Festarrangørene var flinke til å plukke søppel. Ble liksom et eget show å se på det óg… Vet ikke hvordan det blir til neste år, men det skal visst være en årlig deltakelse. Festen starter 11:00 på formiddagen, og kåringen er klokken 15:00. Etter det fortsetter festen. Om du tenker på å reise ned til San Fran, kan det være idéelt å planlegge slik at du får med deg denne begivenheten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *