Next to nothing

Jeg har absolutt ingenting interessant å blogge om nå. Men jeg gir det et forsøk. Dette skjer nå. Jeg sitter her. I sofaen foran meg sitter min kjære, Trygve og hans bestevenn, Lars. Lars er hjemme fra Sør Afrika på besøk, og nå skal vi snart på Holmenkollen med foreldrene hans. Det er visst kjente kjøttkaker der oppe?? Jeg har ikke fått dette med meg, og føler meg mindre smart i denne forsamlingen. Hey! Jeg ble ikke født her.. ok? Sola skinner. Det er kjempevakkert og livet mitt står fremdeles på vent. Klokken 15:00 skal Tina Odine i 3-årsdag. Eric feirer år. Akkurat nå er hun med sin bestemor og tante Tove. De har passet henne i helgen mens pappaen har vært ute og reist. Får teste ut litt funksjoner på camen mens jeg sitter her.. Hjertene følger hodet mitt. Det synes jeg er litt gøy.. Plutselig var kjæresten min her også. Sååååå kooos. Nå skal vi ut i solen 🙂 Hva skal du gjøre idag? Har dere sol der hvor du bor? 😉 Jeg legger ved en av mine favorittlåter for tiden:  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *