Mens livet er satt på vent

Fra onsdag til fredag har Lena og Marius vært på besøk her, og tiden har gått til å ta vare på vennene mine, være litt mamma, ogpakke unna ting. I to dager har jeg bodd hos kjæresten. Ser ikke dette ut som et paparazzi bilde eller? Haha. Jeg vasker vinduene til kjæresten. Nå har min venn Thomas og kjæresten flyttet inn i min leilighet, blant mine ting. Jeg har pakket unna og bært det meste i boden, også har de satt alt mitt på en side av leiligheten og sine ting i resten av leiligheten. Jeg skulle få sette inn en del i den nye leiligheten, men det ble atter en gang utsatt. Noe som resulterer til at jeg bor på vent og sover hos kjæresten. Sola skinte så jeg ble blendet og jeg vasket vindu. Ja, han er heldig for at jeg må cræsje her i noen dager 😉 Det endte opp i at vi bærte noen av møblene mine opp hit, da han uansett skal kjøpe nytt tuebord og TV-benk. Mulig jeg ikke trenger TV-benken i den nye leiligheten hvis jeg monterer TV på veggen. Men se, så fint det ble: Kjæresten er enig til at nye møbler go blanke vinduer var veldig hyggelig. Nå skal jeg nemlig gjøre slik at han kjøper gulvteppet mitt fordi han liker det. Så kan jeg kjøpe meg nytt. Knis. Nå sitter vi bare her. Jeg og Trygve og TV. Det er ikke så mye jeg får gjort mens livet mitt er i esker, så vi benytter kvelden til å være kjærester før han igjen reiser til Sverige og blir borte i en ny uke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *