Den uka man hater mest

Legger ut en liten klatt med bilder fra igår. Jeg hadde altså fri fra alt, og kunne sove ut. Hva skjedde da? Kjæresten dro av meg dyna og la den helt inne på stua. Så åpnet han verandadøren INNE på soverommet for å fryse meg ut. Sammenkrøplet lå jeg i fosterstilling sånn passe morsk og prøvde dekke meg til med puter. – Du kommer til å takke meg senere når du har fått masse ut av dagen din! Jeg kommer til og hva for noe? Jeg kommer til å klikke i vinkel om du ikke gir meg dyna. Tenkte jeg. Endte opp med at jeg gikk sammen med han til jobb. Fulgte han rett og slett helt opp til majorstuen og gikk hjem igjen. På vei hjem gikk jeg innom posten og hentet en pakke til meg og Tina som ble sendt av mommo da vi var syke. Deretter dro jeg på Vulkan sammen med Linni for å trene. Her sitter vi på gulvet etter trening. Med en gang jeg begynte og løpe fikk jeg så sinnsyke magesmerter at jeg ikke kunne stå oppreist. Ble sittende på gulvet resten treninga…  Linni var flink da. Ser jo veldig sporty ut til tross? Det endte opp i så store smerter at jeg ikke klarte og dra når Linni måtte videre. Jeg ble sittende i resepsjonen i mange timer før jeg klarte å reise meg opp og gå. Når jeg kom  hjem skulle ejg i dusjen, men klarte ikke det heller. Ble liggende naken på senga mi sammenkrøllet i fosterstilling. Klarte å få ned to ibux så lå jeg bare og ventet til de begynte å virke… Så dro jeg hjem og pakket litt før jeg hentet Tina Odine i barnehagen. Hun skulle hjem til pappa, men jeg ville hente henne så hun kunne få åpne pakken sin. Også ville jeg ha litt kos. Så hun fikk fri litt tidlig igår. Pakke, pakke, pakke. Siden leiligheten ser ut som et eller annet jeg ikke har ord på, tok jeg henne med opp til Trygve for å åpne pakken. Hun fikk «Knerten» på DVD, en rød fleecedress, godteri (som jeg måtte løpe og gjemme før hun så det), og en bokser. Jeg fikk et skjerf og øredobler. Er så gøy med pakker på en hverdag! Takk til min kjære, stemor. Da Tina Odine ble hentet fikk jeg vite at de skulle ut og spise med fadderen til Tina Odine, Kona og to guttunger på Tina sin alder. Synes det var litt trist og ikke bli med, så jeg sendte en sms da de akkurat hadde begynt og kjøre. Ole J ringte meg og sa han sto utenfor, så jeg kunne bli med. Det var godt. Så kjørte vi til Aker Brygge og testet ut en ny kinarestaurant. Etter dette forlot jeg mine favoritter, og dro på fotballpub med kjæresten og en kompis. Vi heiet på Chelsea som tapte, så det ble ikke opp i taket. Men det første målet var jeg med på. Ropte ut! Det var visst stas. Jeg var den eneste jenta der inne blant 50 mannfolk. Koste meg jeg altså, rene catwalken når jeg skulle gå på toalettet 😉 Også har vi kommet til idag. Våknet med sterke smerter, og heiv i meg et glass te med livex. Det hjalp på!! Kjørte kjæresten til jobb og dro for å hente et bilde som endelig var ferdig i trykken.. ! Her ser dere bildet som en av mine lesere skal ha på veggen. Det er «skipet» som jeg fotograferte i Singapore. Det er trykket på lerret 140 ganger 100 cm. Stort og flitt. Det eneste som er trist for kunden er at jeg fant to små flekker på det, så jeg hentet det ikke ut. Får reklamasjon på det, også må hun vente en uke til. Men det var visst ingen problem, hun ble glad for at jeg er så nøye på det 😉 Så klart, er jo mitt bilde med min «signatur» som skal henge der, kan ikke være skavanker på bilder da 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *