Leiligheten min er fylt med roser

I forrige uke kjøpte jeg noen roser til meg selv. I går kjøpte jeg roser til kjæresten. I går kveld fikk jeg rosene tilbake fra kjæresten, i tillegg til enda en fantastisk rosebukett. Han har ikke vase…  Vel. Jeg sier ikke noe mer om tankene mine rundt det, men jeg er glad i roser, så mer til meg! Disse to rosene knakk langt opp. Jeg skar de til helt ved toppen og la de på et lite tefat i sølvfarge. Og dermed ble det roser overalt. De jeg hadde fra forrige uke tok jeg ut av den store vasen og skjærte til kjempekort. Nå står detrangt opp i et lite glass. Vakkert. Og rosene fra min kjære begynner allerede og blomstre fint i stuen. Noen fikk en litt mer spesiel plass. I et cognac-glass! Og en litt mer voksen frue-rose fikk plass på badet.. vi er altså omringet av kjærelighet her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *