Derfor kjøpte jeg verken VG eller Dagbladet idag

Er ikke dette litt unødvendig? De kunne dekket forsiden med et pent bilde av henne, og skrevet om hennes beste dager langt mer enn å dra frem nedturene. Hun fortjener å bli vist frem som den hun var når hun strålte på sitt beste. Kjente at jeg ble sint av å se disse forsidene. Synes det er trist at medier velger og vinkle alt mot fest og dop. De skriver «alkohol og piller, sovnet i badekar». Jeg lurer på hvordan de kan vite det? Jeg så nettopp på nyhetene hvor en talsmann forklarte at resultatene fra obduksjonen ikke kommer til å bli offentliggjort de første dagene. Er det greit at de skriver om et menneske som akkurat har falt fra oss på denne måten? Tenker på alle fans som forguder henne og vil minnes henne på det beste. Jeg vil i allefall huske henne slik som jeg alltid har sett henne. Og det er musikken jeg danset til på stuegulvet da jeg var lita. Dette er en av de låtene som treffer deg rett i hjertet. Stemmen hennes er sterk som fjell. Vakker dame. Trist å miste noe så stort fra musikkverden. Og noen fler:    

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *