Hva hadde livet vært uten deg?

Det er ingen tvil. Du har reddet meg. Livet mitt hadde ikke eksistert. Ikke uten deg. Min lille  supermodell. Du utfordrer og dikterer, når du poserer foran mamma. Du er så stolt når du  presterer. Du kan mime og du kan smile. Jeg kan dulle og du kan tulle. I øynene dine ser jeg verden. Blygheten, livet og herligheten uten ondskap. Du er svaret på kjærligheten. Dine vage setninger og forsøk på ord. Din egen virkelighet tredd på en gullsnor . Prinsesser vokser ikke på trær. De kommer verken fra himmelen eller bibelen. Men du kan plante et frø og håpe at det spirer og kommer ved fødselen. Utforsk verden slik du gjør. Jeg skal hjelpe litt. Finn kjærlighet i alt du ser, go livet blir så fritt. Ta på deg kjolen når du vil. Jeg skal danse med deg. Den beste følelsen jeg har. Du elsker meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *