Vinn photoshoot & goodiebag!

Jeg finner så utrolig mye rart i mitt eget arkiv. Nå har jeg sammen med en venninne hatt latterkrampe sammenhengende i to timer mens vi har rotet i arkivet. Bloggverden var rett og slett noe vi ikke viste mye om. Innleggene er kun en kort setning eller ett ord, i tillegg til et bilde som nesten aldri passer inn. I håp om at dere kan le like masse, lager jeg en stor konkurranse. PREMIE En fotografering hos meg verdi 5000,- Du får 15 bilder ferdig redigerte på en cd. I tillegg kan du velge 3 av bildene som du får på print i størrelse A3. Om du vil ha 6 bilder i A4 isteden, får du det. Om du vil gi bort shooten i en gave til noen, kan du det. I tillegg får du en goodiebag med forskjellige produkter for hår og kropp. SPØRSMÅL 1. Hvorfor legger jeg panel i september 2007? 2. Hvilket innlegg er det beste jeg har skrevet under kategorien «motivasjon»(ifølge deg)? Legg inn link. 3. To grunner til at DU skal vinne. Avslutt med din alder og ditt kjønn. Husk at du ikke trenger å klikke deg inn på hvert enkelt innlegg dette året. Jeg postet aldri mer enn ett bilde i den tiden 😉 menyene finner du på høyre side i bloggen. Lykke til. P.S: Du kan le med min velsignelse mens du løser oppgaven. Legg inn svaret som kommentar på dette innlegget. Jeg godkjenner kommentarer etterhvert.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *