Pusser opp unkarsredet

På torsdag dro jeg på storshopping med kjæresten sin lommebok. Han visste ikke hva jeg handlet, bare hvor mye penger jeg brukte. Det ble en god del tusenlapper, men avtalen var at jeg skulle dra å bytte det han eventuelt ikke likte. Han fikk ikke lov til å se noenting før jeg var ferdig. Da vi kom hjem den ettermiddagen, ble han sittende nede i min leilighet og passe på Tina, mens jeg var oppe i hans leilighet og koste meg gløgg! I hyllene har jeg satt inn 3 kasser i grått, og fire beige flettekurver. På stuen er det en ny gardin, en flettet pudd, masse lys på et aluminiumsfat og nye puter og teppe i sofaen. Kjøpte kluter og tørkle som matcher resten. Nytt nattbord, to ekstra puter, nytt sengetrekk, og pelsteppe til å ha over + en pyntepute. Kastet alle de gamle håndklære og kjøpte nye slik at alt matcher. Også en ny såpe til både bad og kjøkken. Jeg er for at såpen skal se bra ut. Liker ikke de originale flaksene man får i butikken. Selv har jeg såpen fra daglivarebutikk, men fyller over i dispensere. I tillegg til dette kjøpte jeg skohylle som han har satt i gangen 🙂 Hva synes dere? Han ble fornøyd, og vi trengte ikke å bytte noenting 🙂 Fikk masse skryt også. Merkelig er det i grunn ikke, men han innrømte at det ble litt hyggeligere å være hjemme nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *