Forelska i læreren på tom mage

Tenkte jeg skulle forklare dere skikkelig, hvordan det føles å være uten mat i 24 timer. Idag var jeg jo på skolen på tom mage, og klokken ble 14:00 mens jeg var der. Det var litt moro da Anine hørte magen min romle noe voldsomt mot slutten, og tegnet denne i boken sin! Vi hadde presseetikk med Carl-Erik Grimstad. Dette er det faget som engasjerer meg mest, og som jeg liker best. Carl-Erik er en fantastisk lærer, og klarer å holde energien oppe fra vi kommer inn i klasserommet, til vi forlater det. I dette faget lærer vi ting som f.eks at jeg kan poste dette bildet her av han uten å spørre, fordi han med dette foredraget regnes som en offentlig person. Jeg kan også sitere han om jeg vil. – Du trenger altså ikke å spørre siden jeg står i en forsamling og snakker, men det jo hyggelig at du spør alikevel. Faget er fengende, og takk gud for at det var akkurat denne magen jeg satt på skolebenken uten mat i magen. Jeg har forstått at man lever lenger når man ikke spiser. Klokken stopper bokstavelig talt, og jeg gjør ting mye raskere. Helt villt. Klokken så slik ut da vi kom inn fra ti minutters pause. Jeg hadde handlet med meg mat inn. Litt mat. Og jeg gledet meg. Det var mindre enn 25 minutter igjen til jeg kunne pakke den maten i magen min. Det var ikke det at jeg var sulten egentlig. Ikke før jeg begynte å tenke på at jeg snart skulle spise. Da begynte kroppen å forberede seg på at jeg skulle få mat. Det var ikke sulten, men savnet etter smaken i munnen, og noe å tygge på. Det eneste problemet med den klokka som dere ser her.. er at den enda ikke er stillt tilbake en time. Klokken var altså bare halv ett + litt til. Så jeg ble da sittende i 90 minutter å se på ett egg, nøtter, og en yoghurt. Også stirret jeg en god del på de nye vinterneglene mine, når jeg ikke så på lærer’n, eller maten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *