Hvem skøyt morgenfuglen?

Idag skal jeg begynne mitt andre døgn med fasting. Starter klokken 14:00, akkurat som sist. Kjæresten starter etter lunsj, klokken 12:00, så han ligger foran meg. Jeg er advart mot at han kan bli gretten, så det passer vel bra at jeg har lite tid til å henge med han idag da. Mens eggene koker, og jeg drikker min energidrikk, funderer jeg på hva som gikk galg når jeg satte foten ut av sengen. Hvilken morgen er det som lar meg være i dårlig humør?  Det irriterer meg at jeg våknet litt gretten, og nå er jeg egentlig bare gretten på grunn av det. I nyhetsbildet er det kaos i Hellas, frustrasjon i Italia og jorskjelv i Tyrkia. Så kjære Anette-Marie, vær snill og hold kjeft! Det hjalp litt faktisk. Hvorfor i all verden skal jeg være i dårlig humør, når jeg har det så bra. Da jeg ble født i Norge, vant jeg verdens største Lottogevinst. Evig takknemlighet for det, hadde vært noe. Tror jeg tok for gitt og bli vekket idag. Kjæresten sa han skulle ringe meg igår, men tok for gitt at jeg hadde stått opp før han idag. Ja, jeg er jo eksemplarisk på å stå opp tidlig, når jeg bare setter klokken min til det. Også hadde jeg enda en til person som skulle ringe meg tidlig. Endte opp i at ingen ringte før nå, og jeg ble litt smågretten uten grunn, i grunn. Nå skal jeg snu humøret den andre veien. Kjenner mulichien min fungerer nå, og jeg kvikner til! Det er 50 minutter til jeg skal være i et møte. Også skal jeg ha et telefon intervju (hvor jeg blir intervjuet) klokken 10:30. Så har jeg et nytt møte klokken 12:00. Deretter skal jeg fikse neglene mine 13:00 også skal jeg på skolen. Ikveld skal jeg være litt med Tina Odine hjemme hos pappaen hennes, også blir jeg nok sittende der og jobbe på en skoleoppgave jeg har deadline på ikveld klokken 23:55. På «The Secret» lappen for idag, foran meg, står ordene som jeg nå skal lese og skrive. De skal DU der hjemme ta til deg. Kanskje de rett og slett passer deg bedre, enn meg, idag: «Ifølge loven om tiltrekning er veien frem mot å utrydde sykdom, at du ikke kjemper mot den. Hvis du bestemmer deg for at du skal kjempe mot en sykdom, er oppmerksomheten rettet mot å bekjempe sykdommen, og vi tiltrekker oss det vi fokuserer på. La legene du har valgt, gjøre jobben sin, og rett oppmerksomheten din mot å ha det godt.  Tenk på å ha det godt. Snakk om å ha det godt. Og se for deg at du er helt frisk.»   Ha en strålende dag, kjære deg!  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *