En kunster jobber i natten..!

Jeg er tolmodig nå. Vet at det er en lang vei igjen, men jeg har startet med de minste detaljene, slik at jeg kan leke med farger til sist. Renate lager collage til Tina Odine. Hun er så kreativ, og jeg føler vi har et ekte verksted her i stua nå! Er enda usikker på om jeg skal ha kjolen hennes i babyrosa her. Kommer til å teste ut litt, men først blir den slik. Vurderer å ha mange lyser farge i hele bildet. Vel, endrer mening hele veien, så det kan bli spennende å se hvor jeg ender! Det våknet opp en liten minikunstner som gjerne ville være med å male med oss. Selvfølgelig fikk hun lov til det. Jeg har alltid sagt at Tina Odine skal få lov til å være med å lage dette bildet. Ikke helt på denne måten, men hun får leke litt når jeg viser henne hvor. Senere når jeg har kommet mye lengre, skal hun få maling på hendene og leke runt på rammen av bildet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *