Oppsummering fra Singapore!

Siden det nå er Roma som gjelder, er det viktig og avslutte kapittelet med Singapore skikkelig. Her har dere hele uken kort fortalt. MANDAG: Vi ankom Singapore i tre tiden på dagen der nede. Kvelden gikk til vin og jentesladder. TIRSDAG: Vi dro ut på Sentosa til Universial Studios. Her fikk vi en skikkelig opplevelse! Anbefales sterkt. På kvelden dro jeg og Anne Gry ut en tur og fikset neglene våre, mens Esben var barnevakt. ONSDAG: Dette var bassengdagen vår. Jeg, Tina, Anne Gry og Emma solte oss og badet. På kvelden dro jeg alene på St.Regis hotell. Det er det eneste 6 stjerners hotellet der nede. Fantastisk. Der tok jeg ansiktsbehandling og koste meg max. TORSDAG: Anne Gry viste seg i sine rideklær da hun kom hjem fra trening tidlig på dagen. Vi tilbringte dagen på stranden ute på Sentosa. Jeg, Anne Gry og Tina. Emma var på skolen (barnehagen) og Esben var på jobb. På kvelden dro jeg og henne på polo klubben hvor hun rir. Og så på en polokamp rett og slett. Drakk en god champagne, og dro hjem tidlig. Bildet under er derfra. FREDAG: Det ble endelig litt shopping på oss jentene! Tina ble med oss uten noen problem skikkelig kosedag. På kvelden bestilte vi oss Indisk hjem. Jeg ble matforgiftet (så vidt jeg vet) og ble liggende og spy hele natten. LØRDAG: Jeg lå i sengen hele dagen mens Tina Odine var med familien ut på kjøretur og diverse. Var dårlig hele dagen, men litt mer sosial på kvelden da vi satt i sofakroken og koste oss med mat. Eller.. Anne Gry og Esben spiste god mat. Jeg turte ikke spise annet enn banan…! SØNDAG: Siste dag i paradis. Vi dro hele gjengen ut til Singapore Zoo som er laget av WWF. Det angrer jeg ikke på. Helt fantastisk opplevelse for både store og små! På kvelden var det hjemreise! Hele familien ble med oss til flyplassen. Klokken er 22:00 på kvelden her, og humøret på barna kan ikke beskrives. Ekstasedrevne energibomber …! Vi fikk tatt et avskjedsbilde før vi gikk igjennom passkontrollen da! .. Den eneste som ser ut som bryr seg om at vi skal reise her, er jo faktisk Esben! Haha. Var trist og ta farvel da Emma begynte og gråte idet vi sa hade.. og hun stoppet visst ikke før de hadde kommet seg et stykke avgårde i bilen. Stakkars jenta. Vi savner dere allerede! MANDAG MORGEN, PARIS: Da vi måtte tilbringe noen timer her etter en 12 timers tur fra Singapore, var det ikke noen streng mamma å finne i allefall. Jeg skjønner godt at jenta var lei, og hun fikk leke på gulvet om hun ville det. Hun fikk seg et eget fly med lyd. Dette ble favorittleken, og hun vet utrolig godt hva et fly er nå. Vi forlater Paris, og sitter på flyet til Oslo.. På Gardemoen var det også helt ok å ligge på gulvet. Gullungen fikk seg et skikkelig bad da hun kom hjem til pappa etterpå. I år har Tina Odine vært i Norge, Sverige, Spania, Amsterdam, Singapore og Paris. Ikke værst bare det? 😉 FANTASTISK UKE. DETTE HAR JEG LÆRT AV Å VÆRE I SINGAPORE:

  • Om du er hvit, blir du behandlet som en popstjerne. Du slippes framst forbi alle køer, og blir respektert mer enn de som faktisk er derfra.
  • De fleste lovbrudd fører til dødsstraff. Singapore er dermed verdens tryggeste storby. Her kan du glemme nesten hva som helst hvor som helst, og det kommer tilbake til deg.
  • Om du er hvit, slipper du nok også unna de fleste bøter om du skulle gjort noe galt. Hvite mennesker er øverst på rangstigen. Også over menn generelt.
  • Giraffen sparker så hardt at den kan drepe en løve. Men om den står og drikker med bena utover, som den må for å nå ned til vannet, så er den nesten maktløs. Løvene utnytter denne situasjonen.
  • Asiatere vil være best i alt. Derfor er alle bygninger f.eks høyest mulig, og penest mulig. De fleste design er utrolig godt gjennomført, og hygienen i hele byen kan man ikke pirke på engang. Her er det strøkent og rent overalt.
  • Når du skal forlate Singapore må du vise passet ditt 167.059 ganger på vei igjennom flyplassen.
  • Når du står i kø med en baby på flyplassen, kommer du foran alle. Selv om du akkurat kom og står heeeelt bakerst. VIP.
  • Folk setter ut mat til Buddah på enkelte plasser hvor de har satt fram bord til dette ute. De bytter visstnok ut all maten hver dag så den er fersk fordi om den ikke blir spist. Er visst tradisjon. Kanskje Buddah bare ser på maten og blir mett… hvem vet..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *