Jeg skal fronte bloggen for Høyer!

Idag har jeg vært i møter fra tidlig til sent, og det var kjempemoro og lærerikt. Startet dagen med å kjøre til hovedkontoret til Høyer. Jeg rakk en kopp kaffe før vi reiste videre til hovedkontoret for Diesel i Nydalen. På vei fram og tilbake i møter pratet vi om hvor herlig livet er når man lærer seg kunsten av å snu noe negativt til noe positivt. Og kunsten i å vite når man ikke trenger å bruke negativ energi på noe man ikke tjener noe som helst på! Det blir en superspennende tid framover, hvor jeg faktisk skal starte en blogg for Høyer. Jeg kommer til å ha alt ansvaret rundt web, både for bloggen, hjemmesiden, facebook og twitter, og jeg skal gjøre mitt beste for at alt kommer til topps. Vi signerte kontrakter idag, og nå er det bare å få siden opp og gå, så skal jeg dele absolutt ALT med dere 🙂 Det kommer til å være meg som fronter siden, men dere kommer også til å få gleden av å bli kjent med en enkelt ansatt fra hver butikk som skal ha sine faste bloggedager på bloggen. JEG GLEDER MEG til å komme igang. Ting er midtveis, og vi skal bare fastslå hvem som blir Høyer sine bloggere, så skal jeg lære dem hvordan alt skal foregå framover 🙂 Her er vi en stor gjeng fra forskjellige butikker av Høyer, og ledelsen til Diesel. VI fikk et herlig foredrag av energifulle mennesker, og en god frokost. «Lat som du spiser nå», sa hun (meg)… Ok, ikke sjarmerende når vi faktisk gjør akkurat det! Dessert til frokosten? Denne lille dingsen ga meg energi for resten av dagen for å si det mildt. Er en av Diesel sine ansatte som hadde laget dem. Fargen matcher høstkolleksjonen 😉 Framover skal Diesel satse mye mer på kvinner, og disse er de første buksene vi kommer til å få se. Alle buksene har forskjellige ord som beskriver hvilken personlighet de kler. Det synes jeg er kjempetøft. Mine fovoritter er nok Bootzee, Grupee og Getlegg, i akkurat den rekkefølgen som jeg skriver dem. Denne modellen (som har født barn for 3 mnd siden) viste oss alle buksene på. Kan være stor forskjell fra en dukke til et menneske, men jeg vet at en av disse buksene skal få en plass blandt mine klær! De har brukt masse tid på å forbedre sømmer og lommer og linjer, slik at enhver dame skal føle seg vel i buksene. Her ser dere litt av fargene som kommer. Det blir Sort, blått, grønt og Orange. Jeg elsker denne orangefargen! Her er Tom, sjefen selv. Føler meg heldig som får hilse på så mange fantastiske mennesker. Dette blir da min arbeidsbil framover. Har alltid ønsket meg en Jaguar, kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har kjøpt meg en tidligere… ! Neida.. men denne har jeg kjørt den siste uken da. Nissan Micra. Herlig bil altså! Kunne godt tenkt meg å ha en slik faktisk, den er så utrolig mye større på innsiden enn på utsiden 😉 Etter møtet på Diesel sitt showroom dro vi direkte i møte med webdesignere hvor jeg har fått sagt hvordan jeg mener det burde være. Derifra kjørte jeg rett i et nytt møte med Vidar Riseth. Nå kan dere få lure litt, men det kommer jeg tilbake til om noen dager! Dette var en av hemmelighetene mine, det kommer noen fler iløpet av sommeren. Dette er min sommer, det kjenner jeg. Det er nesten for godt til å være sant, men jeg vet at det blir kjempespennende. Trenger ingen mann når man kan lene seg på karriere og jobb! Det er jo så spennende når man kan holde på med ting som man elsker og gjøre. Dere må ikke tro at jeg skal dabbe av på bloggingen, jeg kommer bare sterkere tilbake 😉 I morgen tidlig (klokken er over midnatt så det blir vel ærlig talt idag) reiser jeg til Sortland sammen med min vakre datter. Der oppe skal vi i konfirmasjon til min lillebror. Jøss tiden flyr! Natta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *